餐厅: 唐西‧风月
优惠: 「美食加落里」边食边赚12,500里数!
全港超过300间餐厅伙伴,日常消费$2赚1里,逢星期一仲可以$1赚1里!(埋单时出示「亚洲万里通」App内的QR code) 优惠受有关条款约束。
条款及细则:
  • 惠顾满认可消费额(最低300港元,最高10,000港元)可赚取「亚洲万里通」里数
  • 於节日期间惠顾夥伴餐厅之推广餐膳,或未能赚取「亚洲万里通」里数。请於惠顾前先向有关餐厅查询。
  • 额外「亚洲万里通」里数将於餐膳後4至8星期入会员账户。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2017-08-07 1914 浏览
同事睇杂志见到pmq 附近开左间新餐厅 就一班人试下 打左去预约lunch 店主好有心咁问下我地想食咩 可以讲每人budget 再佢地发板 我地预左1xx-200啦 食物由佢地话事当日到左 餐厅唔大 最多坐10几个人啦 open kitchen 一眼睇晒先上左个炒杂菇 唔错既 我锺意佢d蒜片之後再上煎带子同埋龙脷柳 加南瓜汁(食落似系南瓜加红罗白) 个鱼几滑 带子煎得耐左dd 有dd实 个汁都唔错再黎一碟蒜片炒意粉 有d失望既系 因为头先食晒d餸 而家就要乾食意粉 意粉冇咩汁 唔够味 呢个系败笔最後我地怕唔够食 叫左个炸盘 炸得唔错 个辣汁都ok Overall 都ok ga 但性价比一般 可能因为个意粉令成件事败笔

先上左个炒杂菇 唔错既 我锺意佢d蒜片

最後我地怕唔够食 叫左个炸盘 炸得唔错 个辣汁都ok