最近到铜锣湾嘅Oyster Station用餐,真系令我有好愉快嘅体验!呢度主打海鲜同生蚝,我真系好钟意佢哋嘅菜式同服务。首先,佢哋嘅生蚝真系好新鲜,每一颗都保持住咗佢嘅鲜味同质感。我嗌咗一份生蚝拼盘,有唔同种类嘅生蚝可以试。最令我惊喜嘅系佢哋嘅生蚝酱汁,搭配生蚝食真系好过瘾!佢哋嘅海鲜菜式亦都非常出色,味道鲜美得嚟都唔知点讲。除咗食物,佢哋嘅服务亦都好周到。服务员亲切友善,有礼貌又乐于解答我哋嘅问题。佢哋嘅团队亦都好细心,随时留意我哋嘅需要,确保我哋有一个舒适嘅用餐环境。整体而言,Oyster Station系一个值得一试嘅海鲜餐厅。佢哋嘅新鲜食材同惬意嘅用餐环境真系令我有一个美好嘅用餐体验。如果你钟意海鲜同生蚝,呢度绝对系一个唔错嘅选择!