2017-09-21 396 浏览
Disclaimer: 我只写中肯review! 特别嘅日子有我最好嘅朋友一齐庆祝! 先讲讲环境,铺头喺2楼装修行raw 路线, 就咁睇都算干净, 沙发靠墙,令一边就系铁柄硬底椅, 喺吧枱侧边有个洗手区,方便顾客食完洗手.气氛轻松, 适合朋友聚餐!我哋先食咗黑松露薯条,大家啱啱放工,非常肚饿,松露牛油好香,唔知系因为我哋太肚饿定系portion 太细, 眨吓眼就俾我哋K.O.左啦!👍之后我哋食咗个水牛成鸡翼,其实咁浓味嘅嘢好少会唔好食, 奈何佢只鸡翼好唔新鲜,见到d骨黑晒😫。鸡翼面头有好厚嘅炸粉, 但系一切落去就甩晒出嚟.... 其实buffalo wings 我由细食到大,以佢咁嘅质素, 收我$88????跟住8只生蚝, 每只$52, 全部都唔算肥美有啲仲几skinny 添, 不过都算新鲜。叫咗一个海鲜袋入边有龙虾青口(大)虾, 𠮶汁Cajun sauce 系香港好少食到, 但系啲海鲜分量吓咗我一跳!八只蚊之咁size嘅青口, 八,九只虾(平时食白灼嘅size), 一直连壳拉长左有手掌咁长嘅龙虾(记住虾头占咗一半), 仲有两三旧细薯仔、粟米、两三粒切开咗嘅肠仔,咁就$600几啦!由于
Disclaimer: 我只写中肯review!

特别嘅日子有我最好嘅朋友一齐庆祝!

生蚝

叫咗一个海鲜袋入边有龙虾青口(大)虾, 𠮶汁Cajun sauce 系香港好少食到, 但系啲海鲜分量吓咗我一跳!八只蚊之咁size嘅青口, 八,九只虾(平时食白灼嘅size), 一直连壳拉长左有手掌咁长嘅龙虾(记住虾头占咗一半), 仲有两三旧细薯仔、粟米、两三粒切开咗嘅肠仔,咁就$600几啦!由于唔够食嘅关系, 叫咗一客面包来索啲汁, 由于啲汁野味, 又几好食! 我谂左好耐, 其实就系贵在个卖相, 佢会一个垃圾袋咁攞出来,俾你影张相先, 然后喺你面前玩shake shake, 呢个期待~就六旧水啦.....😂😂
海鲜袋

坚唔够饱再叫咗一碟cheese and crayfish dip.芝士同忌廉汁配细细粒嘅呢crayfish 肉,都几好味!
Cheese  and  crayfish  dip

之后叫咗三个不同种类嘅甜品,本人最喜欢棉花糖朱古力, 个底仲有啲nuts, 食落好似金莎朱古力! 友人E喜欢芝士蛋糕, 另外仲有个雪糕waffle,呢个就比较逊色! D staff 仲会同你唱歌庆祝架!!
Baked  marshmallow  with  melted  chocolate

Ice  cream  waffle

买单时我比个银码吓亲,几个最好嘅朋友不但要请埋我,仲一个怨言都冇,夫复何求⋯⋯

Cheesecake
Cheese  and  crayfish  dip