2008-07-06 9 浏览
星期五晚同友人到了香味屋食宵夜BUFFET听讲有生蚝食...以$168这个价都有。。。所以就觉得点都要试试。。十点开始。。D人已经差晤多多到封住左个门口。。。好喇。。安排入坐之际,好在友人醒目。。见到D人冲紧上黎,就问个WAITER究竟边度系队尾。。。跟住佢就即刻请我地入去先!!呵呵呵佢就去拿鱼生,我就去拿生蚝!!!D鱼生真系好普通。。。连我呢个咁钟意食鱼生既都系食左五块JA。。。讲返生蚝,真系OKAY㖞。。我拿到D几大只下。。又晤SENG呀。。热食方面,都不过不失。。。多菜啰。。。好少MEAT。。如果大家系为左个带子黎既话,我谂你会失望喇。。。O个个带子炒乌冬.。。。D乌冬好硬。。带子得两小块好难食!!甜品都系另一败笔。。。其实我觉得个朱古力MOUSSE tastes OKAY, but it looks like a mess.....with the 80%off coupon (downloaded from openrice ), it worths to have a try!
星期五晚同友人到了香味屋食宵夜BUFFET

好难食!!

), it worths to have a try!
$150 (宵夜)