2010-12-01 21 浏览
好多年冇系呢度写食评, 今次用一个新身份去写. 点解突然想写, 因为佢真系几抵食.结婚周年纪念日, 我好想食海鲜, 所以见呢间咁多, 所以简左佢. 地方系旧, 但都算企理, 而且厕所阔落又ok干净, 服务都唔似之前话咁差wor, 阿叔加水又快, 又同你换骨碟, 又提我地要趁热食蚝先, 又有礼貌, 只系有少少觉得佢地想你快d食完交枱, 食物方面: 3只中濑尿虾 ($28x3), 4只鲍鱼 ($22x4), 4只扇贝 ($16x4), 蛏子一份 ($78), 焗蚝一份 ($唔记得), 芥兰一碟($唔记得), 杨州炒饭一碟($唔记得), 2枝可乐(好似$6 or $8一枝), 连加一, 五百五十几蚊, 真系去其他地方真系冇咁平wor.最紧要d料真系新鲜, 蛏子有鲜甜味, 鲍鱼又冇蒸过龙, 蚝好香口又唔会"un", overall真系几好, 只系我个人口味想蛏子辣少少.

结婚周年纪念日, 我好想食海鲜, 所以见呢间咁多
, 所以简左佢.

食物方面: 3只中濑尿虾 ($28x3), 4只鲍鱼 ($22x4), 4只扇贝 ($16x4), 蛏子一份 [4只] ($78), 焗蚝一份[5只] ($唔记得), 芥兰一碟($唔记得), 杨州炒饭一碟($唔记得), 2枝可乐(好似$6 or $8一枝), 连加一, 五百五十几蚊, 真系去其他地方真系冇咁平wor.

2010-11-29
庆祝纪念