之前睇到某媒介紹呢間灣仔小店, 果真.. - - 真係好多人排隊架,,  今日係呢到做野, 好彩早d黎排得快,15分鐘就有位了,我覺得呢到裝潢好舒適  有少少似外國工廠  幾得意,食物應該會有水準所以想過黎試下~    咁一個人lunch 食得唔多野   又想有d似國外風咁  諗左好內 就點呢個 piggy piggy  豬肉漢堡試下啦  大約等左15分鐘食物先到  肉質非常juicy  甜甜咸咸酸酸,麵包質感軟屬 鬆化~  配搭上青蘋果片 口感層次豐富  特別  (相信好少地方會食到有青蘋果的漢堡),亦都減少左油膩感所以非常之推介!!!其實仲有好多野想試呀,, 我諗每個月黎食一次都是很可以的,雖然價錢有點貴,但真係好高質呀~  見到長期排隊都知咩事啦~!  哈哈!!

大約等左15分鐘食物先到

所以非常之推介!!!

2019-03-06