2017-09-08 130 浏览
三文治定律 先讚後踩再讚!環境幾靚幾有feel, 坐落舒服又乾淨,呃like 一流.真係呃呀! 睇menu...無野揀,set a b c...set a b 貴..二個人唔會叫既even二人餐. 咁唯有叫set c (常餐c) 不過無咩choices . 扒餐都無,要單叫... set 無飲品. 要另叫...set wor sad wor 😌 單點叫最貴既海鮮飯...無呀! 閒日係咪打算所有人都會叫set? (咁不如淨係開星六日?)意大利飯..係我食過既最唔意大利既,坦白講,唔好食...重口味.不過有甜品, 個雪糕係唔錯, 應該係自制? 我等上甜品都要等20分鐘☝🏽️P.S. Staff係夠 但唔識做野 坐低10分鐘都無比餐牌,叫埋單,要講幾次. 其實要加一,唔該服務好少少.
三文治定律 先讚後踩再讚!
環境幾靚幾有feel, 坐落舒服又乾淨,呃like 一流.
真係呃呀!