2019-09-07 2664 浏览
生日饭记食番间近自己,又就同事放工同最岩饮两杯既兰桂坊Fine dining选择都多,但同行有男士,唯有拣间有肉食既迁就下朋友啦。见到米芝莲一星都几心动,以往都试过几间on the list都觉得几好,点知呢间味道有少少失望,不过服务真系好出色既,红酒都好饮。牛肉他他同taco系最推荐,Taco内既三文鱼肉粒好鲜味同埋个酱唔会太腻,同内面既牛油果酱好合,朋友都有冲冲想Encore, 不过叫左starter就算。 breads 都好食,暖温脆身内软,配左vinegar and olive oil 好岩收工既饿鬼补肚。唔知系咪影相影耐左,个steak 同tenderloin 冇咩落调味,单靠嫩滑的肉质,食落觉得差一点,又或者前面的菜式都比较浓味,大家都有d失望... 甜品都好食,earl grey pie同chocolate soufflé 都好滑,甜度适中
生日饭记食番间近自己,又就同事放工同最岩饮两杯既兰桂坊

庆祝纪念
生日