2022-11-06 2456 浏览
通常食开麦记,KFC 既我,真系好少系香港食其他快餐。 今日,最后一日学急救,咁就系呢度食埋最后一餐当同尼个地方道别。喺太古广场兜咗几个圈,,周围啲嘢都太高档,一唔系就唔啱食,最后去咗超市里面嘅快餐店。点知超细,超多人,真系超崩溃,好彩等咗五分钟就有位。🌟Original burger combo($91) 🌟叫咗最普通最原始嘅汉堡包,combo可以加一个凯撒沙律又或者薯条。 店舖声清汉堡牛扒系用100%澳洲牛肉制成。食落都真系几有牛味嘅,唔似麦当劳讲真一块扒。 但系讲真shake shack 同five guys同嘉宝 ,都系用real beef, 但系价钱同埋味道就好食得多。 因为佢个酸瓜世界级咁咸,仲有比得超小酱,好孤寒。 食开平价嘢嘅快餐既我表示,我会宁愿食返麦当劳。 呢个价钱同埋质素真系唔值。

🌟Original burger combo($91) 🌟

仲有比得超小酱,好孤寒。