2021-05-10 1146 浏览
今日食咗个丰富嘅下午茶,所以夜晚想食轻盈啲!于是就去咗北京楼食佢嘅牛肉面同埋韭菜蛋饼!因为时间尚早嘅关系,系唔使等位嘅!而且仲有张四人架位比我坐添!首先,茶方面,佢就有玫瑰🌹、乌龙、香片、菊花同埋普洱!都几多选择!我叫咗菊花,因为想清热下火明目!都有几多菊花下!前菜我就冇要到啦!因为真系唔太肚饿!主食: 牛肉面不得不说佢系比较高质素嘅牛肉面!面条系滑得黎有弹性!牛肉系非常之入味有咬口!要注意嘅系,佢系落咗好多芫荽葱,同埋芝麻!另外,都真系几麻辣下!韭菜蛋饼: 我本身嗌嘅时候仲以为只系得韭菜同埋蛋!点知佢仲有个饼㗎㖞真系!饼同埋啲韭菜蛋出奇地夹!个饼朔晒啲韭菜同埋蛋嘅香味!超好味!最后,因为有AE卡,所以有六折!百几蚊埋单,真系好抵!

前菜我就冇要到啦!因为真系唔太肚饿!

主食: 牛肉面

最后,因为有AE卡,所以有六折!百几蚊埋单,真系好抵!