2021-06-08 55 浏览
今日星期日,想和朋友去一啲可以影相打卡嘅靓靓Cafe餐厅,听闻最近在观塘的Lagom Kaffe好chill 好靓,所以特登去朝圣。 现场布置好有格调,更设有户外露天座位,果然很适合打卡🤳🏻。后来先知道,依度系旺角桔梗的姊妹店,难怪风格这么相似,同样大受年青人欢迎。👯‍♀️👯由于店内十分多人所以未有拍摄环境照片。餐厅亦不能预约,而且假日有很多人前往,店员告诉我们预计要等大约30分钟。但由于片因为位置较为偏僻,如果要行返出去都要10几分钟,所以我哋决定等多一阵。等咗大约30分钟就好终于可以入咗点餐。我点了一个all day breakfast,朋友点了一个藜麦鸡胸沙律。份量比我们想像中大很多,摆盘亦10分精致,果然是打卡胜地📷。🥗藜麦鸡胸沙律🍽All day breakfast $128All day breakfast 无特别惊喜,都系正常发挥,最吸引嘅系旁边嘅面包🍞。但朋友的沙律超乎预上以外的好食。沙律份量十足,鸡胸很嫩滑,唔系以前食开沙律𠮶啲鞋口鸡胸。😋😋总括来讲,无论你系为咗打卡定系同我一样想同朋友有个地方可以慢慢食下野倾偈都系一个唔错嘅选择。因为食物摆盘精美,环境装修亦分有格调,

🥗藜麦鸡胸沙律

🍽All day breakfast $128

总括来讲,无论你系为咗打卡定系同我一样想同朋友有个地方可以慢慢食下野倾偈都系一个唔错嘅选择。因为食物摆盘精美,环境装修亦分有格调,而且亦冇限用餐时间,值得再嚟。

2021-03-21
等候时间
30 分钟 (堂食)