2013-07-26 127 浏览
一直都被果度既精致青苹果蛋糕吸引住(请看其他食评家提供既靓相)而想探访Fine Foods. o甘桥最近系其他渠道得知拒地有一个$82 tea set (1 cake+ 1 drink), 所以约左欢乐小姐去tea一tea!欢乐小姐系尖沙嘴返工,公司正正系Fine Foods 对面。当我同拒讲去果度, 拒好愕然话果度无位坐,返工放工经过都o吾觉有抬凳。原来饼店本身无抬凳, 要通过对门去酒店果边,一出门就会有4张抬专系比饼店顾客用(不过系自己"稳"位)。我同欢乐小姐刚刚坐o左最后张抬, 真系好彩!不过蛋糕选择o吾多,无青苹果呀! !最后我叫o左strawberry yogurt cake + peach & passion fruit tea, 欢乐小姐要o左forest berry mascarpone cheesecake + earl grey tea. 欢乐小姐用信用卡付费,之后发现折左, 变左$72一个set。如果大家去既话, 可以问问有边张卡有折。strawberry yogurt cake 酸酸地,o吾会heavy, 不过味道略厌淡左D, 兼无o羊口感. forest be

strawberry yogurt cake 酸酸地,o吾会heavy, 不过味道略厌淡左D, 兼无o羊口感. forest berry mascarpone cheesecake味道适中,虽然系cheesecake,但o吾会好漏。中间有D hazelnut 脆脆,好味!
strawberry yogurt cake
总括来讲我同欢乐小姐都好enjoy! 尤其我地好多时hightea 都会食剩好多野(例如scone!) 好浪费。 E度1 cake+1 tea, 份量刚好, 价钱reasonable.

题外话/补充资料: 食到o甘上下(大概3:30),见到青苹果出现呀! ! !食食下中途听到隔离抬话原来D蛋糕3:30 出炉。我地离开个时(约4:30),过返饼店望, 真系比初初order果时多好多选择。若各位食家去既话,就要就返时间喇。
2013-07-20