2017-06-01 115 浏览
湾仔放工之后唔知食咩好,经过骆克道见到五光十色既酒吧街中有呢间食burger既餐厅就入左去试啦门面非常显眼,好有美式快餐店feel地方唔算大,但气氛ok,有电视睇桌球比赛另外有吧台首先点左杯milk shake,超级大杯,面个浸cream同milk shake味道好夹,曲奇味出又唔会太浓/甜落order时侍应好醒咁问左我地洗唔洗cut in half, 所以我地两个人就可以share两份burgerFish burger味道不错,鱼柳好脆同好香,份量刚刚好个人觉得面包是亮点,焗完少少脆又够蛋香Cheese burger不愧是signature dish, cheese好香而且牛肉唔会太干咬落口仲有少少juicy,值得推介身为松露控既我见到点会唔点呢只著条,一上台邪恶既松露味已飘入鼻,点ketchup/mayonnaise食味道都咁好水牛鸡翼酸酸辣辣几开胃,点左6只岩岩好埋单2人合共$370,价钱合理

门面非常显眼,好有美式快餐店feel
地方唔算大,但气氛ok,有电视睇桌球比赛

另外有吧台
Cookies  &  Cream  Milk  Shake

Fish  Burger

Fish burger味道不错,鱼柳好脆同好香,份量刚刚好

个人觉得面包是亮点,焗完少少脆又够蛋香

Cheese  burger

Black  Truffle  Fries

Buffalo  Wings  (6pcs)

水牛鸡翼酸酸辣辣几开胃,点左6只岩岩好

埋单2人合共$370,价钱合理