2015-06-30 5936 浏览
朋友仔生日搞 party,第一次黎都几难搵,几经辛苦步入商业大厦,终於到 club 既门口喇。无人既?原来我第一个到!地方好大喎,Clubbing 或 Party 好去处 !好舒服,有枱波、飞镖、卡拉ok、露台、专人扒炉美食!仲未冇朋友到,唯有自己同自己打吓枱波、掟飞镖、杯两杯消磨时间。自己打左几盘波、掟左几舖镖、饮左两一两杯红白酒仲未有人到,睇黎随时 party 未开始我就先醉罗!再自己打落去唔系办法,唯有要请职员陪我打啦,麻烦晒。依位靓女球技都几好喎,good!主角终於到喇!朋友郐都陆续到场。除左两位主角外,其他来宾我都要系识两三个乍!无紧要,我自娱饮饮食食无问题。露台摆设同设计好靓喎,但今晚落大雨呢!露台廿个人都容立到,如果无落雨一定好正,依度睇到烟花喎!对正马路有街景有海景,环境尚算开扬。虽然未齐人,但开饭先!好肚饿呀!我最早第一个到已经同职员们混熟,当然我饮头啖汤先啦!鸡中翼热辣辣出晒烟,新鲜出炉无得输!腌得入味香口,烧得 juicy 又嫩滑,饱满又肉汁丰富!连食半打都要继续食,好好味!猪扒同样高质,软棉有赵口,猪味极香浓。弹牙厚牛扒、嫩滑鸡扒同样惹味充满肉汁,墨鱼丸牛丸芝士

猪扒同样高质,软棉有赵口,猪味极香浓。弹牙厚牛扒、嫩滑鸡扒同样惹味充满肉汁,墨鱼丸牛丸芝士肠大路野,无问题啦!依位後生仔厨师兼老板手艺一流!落住大雨系露台用手偷食别有一番风味,哈哈。

烧大虾,够大只又够甜,但霉肉呢!失手。

烧扇贝,正呀!鲜甜味美,软棉 juicy!有部份朋友放飞机,所以有机会食多一两只呢,我唔想客气喇!满足!

饮饱食醉系时候唱生日歌切蛋糕喇!恭喜 Carmen 同 Ayumi 又大一岁!有机会真系再黎搞 party!So good ! 食物、白酒、环境、服务、价钱都满意。

难得撞到靓女 model Regine 梗要集邮同攞电话啦,哈哈。又高又靓女 Regine 真系高攀不上,影吓相算喇,无奈。

鸡中翼、牛扒、鸡扒、猪扒、墨鱼丸、芝士肠
烧大虾