2018-12-20 1196 浏览
今次同朋友到磅太太慶生 想食飯個時飲返杯 就搵左間咁得意既餐飲 一黎到真係搵唔到個門口 因為個鐵閘位係本身關埋左 唔知係邊到入Happy hour去到8pm 一坐底就即刻叫左杯cocktail hh價差唔多6折!左邊個杯有honey 飲落甜甜地 冇乜酒味 右邊面個層係soda 開頭飲極都係soda味 Hh都有得叫小食~ 叫左個Avocado fried 開頭以為你薯條黎 但原來係炸牛油果! 有驚喜 都幾好食 鐘意牛油果既一定要試又叫左個類似卡巴既 入面係鴨 mix埋啲菜 味道都幾豐富類似椰子雞湯飯 有好多雞 下面有少少飯 都幾特別依個係跟隔離枱叫既Duck Tsukune 見佢要點個蛋好似幾得意 係鴨肉串 入面有啲辣招 但我就唔覺得辣整體黎講 啲菜式係幾特別 但味道一般 黎打卡就一流 但價錢都比較貴 性價比唔高

又叫左個類似卡巴既 入面係鴨 mix埋啲菜 味道都幾豐富

類似椰子雞湯飯 有好多雞 下面有少少飯 都幾特別