2022-01-28 74 浏览
成日经过会比芋泥吸引,但系未有机会试!终于嚟试到呢间台式fusion餐厅。 餐厅有bar位同普通餐桌位,调饮品职员听落系台湾人,令人好似去左转台湾咁。餐厅入面都有几个霓虹灯打卡位,装修都吾错。😋蒜香三色台肠$68三色肠有原味肠、蒜味肠同墨鱼汁肠,仲有炸左既香蒜同蜜糖!一啖炸蒜、一啖蜜糖香肠真系好夹💕 😊猪软骨鲨鱼骨豆乳汤面$158第一次食豆乳汤面,感觉都几有趣。汤底有淡淡的豆乳味,加上烟靭嘅刀削面,都几夹,不过愈食唔知点解有啲腻嘅感觉。猪软骨都够淋同肉香,汤面既豆腐系比较实正既口感,整体还好😊绿豆沙牛乳$55绿豆沙质感非常绵滑同豆香,不过绿豆沙份量比较少,加上牛乳令味道冲淡😊脏脏芋泥咸蛋黄蛋饼$88比个名吸引左! 蛋饼有满满既芋泥蓉,唔会太甜。可惜蛋饼面只有好少既咸蛋黄碎同炼奶,食吾出咸蛋黄嘅香味。真系吾知呢道算甜品定咸点😂抵食程度:⭐️⭐️⭐️食物质素:⭐️⭐️⭐️员工态度:⭐️⭐️⭐️⭐️环境装饰:⭐️⭐️⭐️⭐️卫生情况:⭐️⭐️⭐️食过返寻味:⭐️⭐️⭐️(满分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)

😋蒜香三色台肠$68

员工态度:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境装饰:⭐️⭐️⭐️⭐️
卫生情况:⭐️⭐️⭐️
食过返寻味:⭐️⭐️⭐️

(满分:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)