2021-12-22 99 浏览
想玩想食好耐,今日終於有朋友陪我玩呢個夾蝦遊戲啦,新鮮得黎又好好玩,為呢個飯局增添唔少樂趣坐底左就可以係出面夾野食同拎野飲啦,燒烤咁熱氣,飲番罐王老吉清熱先,野飲種類唔少,但就無啤酒,想飲酒就留意番啦😂成人價送海鮮船同美國Prime 級牛肉,店員仲將D 椒鹽蝦放上爐度燒,咁就可以有時間去拎D 醬汁同熟食,有湯、炸物、生果杯,食住慢慢等😉見到個缸好多生猛活躍既大頭蝦,新鮮大頭蝦真係好食,唔好睇佢頭大大身短短咁,好有鮮味好多蝦膏,即夾即燒真係好好玩😄海鮮船送既海鮮好鮮好好味,估唔到鮑魚燒完仲好軟熟,大大隻連殼扇貝同白膳都好有驚喜除左蝦同海鮮,一包包既金菇同娃娃菜都好好味,入面已經有蒜蓉,燒野食必吃之選,仲有個多士極力推介,一定要試😋仲有好多雪糕好多唔同味可以揀,杯裝雪糕細細杯,又衛生又可以試多幾隻味