2020-10-02 2739 浏览
今次是第二次来到名人坊, 第一次大概一个月前book咗枱 , 去到餐厅竟然发现关门 连楼下酒店 reception都唔知发生乜嘢事。 后尾打电话去餐厅佢话今日close, 但我跟他说我book了枱,佢话应该已经打咗畀客人今天cancel, 好明显我哋冇收到电话😥😥😥今天第二次再嚟过, 今次有开门 😘.餐厅大堂只得6张枱但有三个侍应, 照理应该服务非常好, 但是他们只顾在聊天。 当我哋食完嘅时候, 佢就好匆忙问我哋仲有冇嘢加,冇就帮我哋埋咗张单先。我哋叫咗乳鸽, 没有什么分别,同一般酒楼做紧特价30蚊只一样感觉, 肉质唔算 嫩,但系都叫入味。 蟹炒粉丝, 今晚最好食的一碟𩠌, 唔会太干,而且一啲油淋淋嘅感觉都冇,非常好食。 值得一赞 👍. 梅菜扣肉, 扣肉还可以,但系梅菜太碎湿湿,没有梅菜味。 鱼云煲超级非常极之干👎. 芋头酥鸭, 不够松脆。Overall 体验是可以的,但是不是高级粤菜standard.

今天第二次再嚟过, 今次有开门 😘.

梅菜扣肉, 扣肉还可以,但系梅菜太碎湿湿,没有梅菜味。
鱼云煲超级非常极之干👎.
芋头酥鸭, 不够松脆。

• 蟹肉炒粉丝