2020-12-17 669 浏览
以前喺SOHO时成日都帮衬,每次一定叫三四个Tapas时同埋西班牙海鲜炒饭。搬咗嚟西营盘,反而因为附近有太多新餐厅,所以一直都未试过,今日的起心肝想睇吓揾唔揾得返当年嘅味道。疫情底下,梗系揾过有冇优惠啦,奇怪系Ricos 嘅优惠的确比附近餐厅少。侍应话佢哋好好生意所以少做优惠,不过佢哋嘅枱都唔多。之前有几个post都讲Service差,唔知呢,个侍应都同我有讲有笑,不过佢哋要两边餐厅走,所以都见佢哋几忙。朋友想食西班牙海鲜炒饭,因为两人限聚,只好叫左一个西班牙火腿薯饼做tapas。个饭煮得好好食,系我近年食过西班牙餐厅最好食嘅 (自从冇帮喺soho,我一直都揾唔到第二间。),贝壳类新鲜,虾有虾味,连鱿鱼都系嫩滑厚身,正!反之个薯饼我觉得有啲实,亦不太食到chorizo,我下次应该唔会叫。由于天气太冻,嗱嗱临就食晒唔记得影相,我下次会再返嚟㗎!

由于天气太冻,嗱嗱临就食晒唔记得影相,我下次会再返嚟㗎!
2020-12-16