2022-02-13 1136 浏览
$938 贺年🎊套餐4人餐第二次黎鱼塘鸭子🐤,佢有单点,任食,同套餐,今次同朋友食脑残4人餐(抵过任食)茶水另计,有酒精选择,有加一服务费【味道】仿膳三味斋 前菜黎,酸酸甜甜,味道不错青葱麻香鸡🐓呢度既鸡🐓可能系冰鲜,麻辣味同鸡分开,试过两次都感觉不好,可以不试浓汤海皇素翅羮🥣好味,汤的确浓,素翅都落足料浙江高邮咸蛋虾球🥚🍤上菜唔够热,所以炸虾🍤既外皮一啲都唔脆,但咸蛋🥚味好正发财好市金元贝 不错不错,发菜够多,蚝豉够大粒,元贝唔会过老又够入味烤北京填鸭一只🦆 都系唔够热,但味道不错既,鸭皮多汁脆脆地,一只其实份量好多葱烧海参原只鲍鱼 呢个都好食,鲍鱼够大粒,海参好入味【环境】个人特别中意alfresco,天气不冷不热坐外面最舒服,civic square餐厅中最好系佢,其他都系西餐同bar,圆方黎讲性价比算高唯一系上菜次序无分先后,有啲菜会一次过上,上到黎又冻哂坐出面waiter成日见唔到你,想加水有啲难,不过overall 都可以既
$938 贺年🎊套餐4人餐
茶水另计,有酒精选择,有加一服务费

【味道】
仿膳三味斋 前菜黎,酸酸甜甜,味道不错
浓汤海皇素翅羮🥣好味,汤的确浓,素翅都落足料
葱烧海参原只鲍鱼 呢个都好食,鲍鱼够大粒,海参好入味

【环境】
唯一系上菜次序无分先后,有啲菜会一次过上,上到黎又冻哂

仿膳三味斋,青葱麻香鸡,浓汤海皇素翅粪羹
浙江高邮咸蛋虾球