2019-11-29 23 浏览
人气雪糕DAMA系K11 MUSEA开张咁耐。 朋友今次终于同我去试下啦! . . 红肉火龙果 & 吕宋芒果 软雪糕筒 DAMA的软雪糕是素食软雪糕,无用牛奶的软雪糕 80% 成份用咗菲律宾红肉火龙果,适合有乳糖不耐症人(对牛奶敏感嘅人)试完觉得一般雪糕完全被比下去,唔单止比一般雪糕香滑,重要少甜,无论男女都会钟意食,食完唔会成口都好甜唔舒服~ 而且重有好多好特别嘅味拣添!.. DAMA 心太软 (斑兰) 会预先返热,切开立即看到班兰流心,流心斑兰味好突出,食落去好清新,蛋糕松软,微甜。. 单味软雪糕筒 (开心果) 开心果味超重,开心果雪糕质感幼滑细致。. 羽衣甘蓝 🥬 雪梨 🍐 柠檬🍋  整杯颜色很像五青汁,味道却出奇不同,有清新果味,口感顺滑,很好喝。. 招牌鲜果乌龙茶 茶底香浓不涩,有香甜水果味,水果种类丰富,附送可重用叉子,很实用。...📍DAMA尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea 4楼411号舖 #素食 #奶蛋素 #火龙果 #云尼拿 #竹炭 #甜品 #雪糕

. .
红肉火龙果 & 吕宋芒果 软雪糕筒
DAMA的软雪糕是素食软雪糕,无用牛奶的软雪糕
无论男女都会钟意食,食完唔会成口都好甜唔舒服~
而且重有好多好特别嘅味拣添!

DAMA 心太软 (斑兰)

单味软雪糕筒 (开心果)
开心果味超重,开心果雪糕质感幼滑细致。

羽衣甘蓝 🥬 雪梨 🍐 柠檬🍋

招牌鲜果乌龙茶