2020-11-20 932 浏览
平时见到排晒长龙,一个钟食饭无可能食到。今日可以提早食饭就约埋同事一齐去试一试啦!今日餐牌清一色面、同面、同埋面,没有饭提供!我哋叫左红烧牛肉面、咖哩鸡肉拌干乌龙面一个饮品-仙草豆浆和一个甜品-芋圆仙草(冻)红烧牛肉面,3-4旧牛肉,汤浓带甜,牛肉嘅软林程度都可以接受,唔会过林又唔会过硬,而面嘅质地是我钟意这款,实而烟银,唔会林啤啤。但芋圆似草,味道强差人意,仙草无味,连三色芋圆都分唔出芋头、番薯、紫薯嘅味道,成碗甜品就只得一个「甜」字,失败同事食嘅咖哩鸡拌面连一只温泉蛋卖相可以,仙草豆浆就是豆浆加入仙草,味道如何因我没有食话就不愿至评两款面食都跟三款小食,沙律、木耳和抹茶蒟蒻,但老实讲 以这个价钱我本人一定唔会再食P.S. 返到公司不停饮水,应该是味精作怪吧
今日餐牌清一色面、同面、同埋面,没有饭提供!

红烧牛肉面
芋圆仙草(冻)

咖啡鸡拌干乌龙面
仙草豆浆

P.S. 返到公司不停饮水,应该是味精作怪吧