2020-02-06 124 浏览
好耐之前朋友帮左我忙,今晚慰劳下佢请佢食番餐劲嘅。食放题系最好不过,合乎预算食几多都得。此食店已来过了几次,最喜欢佢生熟食物同样有质素,环境阔落侍应服务殷勤,食得开心自在。手卷细细条多料饭少,非常喜欢的比例,三款手卷有海胆、麻辣蚬肉和芝士飞鱼籽。以海胆手卷最吸引,好creamy又唔腥,食完半打再半打,非常满足。千岛酱烧帝王蟹棒寿司都好正,酱汁甜美蟹棒厚身咬落弹牙好有质感。三文鱼腩纹理好靓,甜虾肉质弹牙,北海道带子大粒厚肉,样样都好新鲜。芝麻鸡翼外脆肉嫩,炸得香脆食得滋味,榴梿炸弹流心馅浆榴梿味浓郁芳香也是必食之选。盐烧海虾要脱壳食落唔系咁方便。盐烧鲭鱼都几大份肉质嫩。烧羊架大件,烧得香口肉质软身唔膻。麻辣鸭肾好薄惹味好爽口,食一碟系唔够喉,又ENCORE。北海道焗广岛蚝蚝身细粒充满芝士和洋葱,食落非常美味。吉品鲍汁烩花胶盛宴,花胶大块且厚身,而且花胶好淋食落唔腥。成件花胶填满个口好正。牛肉火窝牛肉半生熟加入蛋汁又滑又香,最爱和金菇一起吃加份爽口感,汤底甜甜地相当味美。
手卷/寿司
炸物
烧物
麻辣鸭肾好薄惹味好爽口,食一碟系唔够喉,又ENCORE。
麻辣鸭肾
北海道焗广岛蚝蚝身细粒充满芝士和洋葱,食落非常美味。
北海道焗广岛蚝
牛肉火窝
鱼生
吉品鲍汁烩花胶盛宴
2020-01-16
等候时间
5 分钟 (堂食)