2022-05-08 454 浏览
📍 观塘/深水埗 💛 豪隍点心工房 💛[观塘敬业街65-67号敬运工业大厦1楼A室]记得系profile㩒入条link睇下附近有咩好西啊😉呢间系我私人珍藏🫰🏻我真系好钟意饮茶🤤🤤次次想饮茶就会食呢间,因为呢间水准太高搞到我食唔返其他普通嘢🥲🥲今次叫嘅嘢都系我珍藏list入面嘅items🤤🤤🤤而且有得叫两粒咁样叫,唔惊少人食唔晒,又可以试多d嘢🤤🤤烧卖($25)虾饺($25)叉烧肠($28)炸馒头($23)凤爪($25)茶介($6/人)👍🏻:价钱公道,$25/2粒烧卖/虾饺好似好贵,但系size有成个拳头咁大,又特别多虾,个人觉得必叫🤤🤤凤爪系辣辣地又浓味,皮糯而不腻,炸馒头表皮脆卜卜点炼奶啱啱好,叉烧肠亦都皮糯馅香,唔系好粉嘅个种👍🏻👍🏻我之前试过其他点心,尖椒茄子、春卷、萝卜糕、桂花糕其实都好好食🤤🤤🤤🤤🤤而且真系良心店👎🏻:虽然系我私藏名单,但系其实好有人气,所以朝早到下午都要排队🥲🥲而且有时候运气冇咁好坐细台,d点心就唔系好够位摆

烧卖($25)
虾饺($25)
叉烧肠($28)
炸馒头($23)
凤爪($25)
茶介($6/人)