2021-04-11 121 浏览
呢間同隻佬話想黎好耐,今晚終於試到 !! 黎到門口唔知係咪仲早 1830 唔駛等位可以直入。我地坐卡位好舒服,正 ~ 又黎我既選擇困難,我隻佬又唔想諗野最快點菜既方法,梗係選餐啦 !! 今日我地睇中 "王道" ~點完菜之後,店員拎左好多小菜黎,當中我覺得蓮藕同蒜芯都好出色。呢個係餐既 STARTER 大醬蘿蔔牛舌,個蘿蔔勁入味,又夠淋,個牛舌都唔錯,我以為會好似出面淋哂冇口感,呢道又唔會。我地個拼盤有韓牛牛肩肉 / 方切和牛 / 黑毛豬五花 / 和牛牛板腱肉 / 和牛牛胸腹肉。紅蝦配大墨魚,個墨魚勁好食,好鮮甜 !! 個紅蝦都唔錯,唔會霉好重要 ~ 仲有幾款蔬菜,都唔錯 !我地驚唔飽,仲加左個最上等牛肋骨,呢塊牛肋骨又係好正,我地無論夾菜食,又或者食飯,都真係無敵 !!海鮮豆腐湯,我地完全無留意到,原來個湯係連飯,不經不覺食左好多野。個湯入面勁多料,味道又唔會太咸 !! 正 ~我叫左 青檸梳打,隻佬叫既係柚子檸檬梳打,兩個都酸,可以開下胃 !最後仲有個甜品,呢個較為失色,雖然佢個雞蛋糕勁香蛋味,但比較普通左 !

2021-03-22