2021-12-03
今日放假去咗食好野 就訂咗哩間日本放題試試 未入座已經有驚喜 裝潢設計好似去咗日本咁 一點都唔馬灰 真係可以一解大家嘅思鄉病 選擇咗Set C A5 熊本和王日本和牛精選燒肉拼盤 用餐時120分鐘 火鍋+燒肉 湯底就選擇壽喜燒同埋黑蒜豬骨首先上一個刺身拼盤 刺身有三文魚 帶子 鮑魚 甜蝦都好新鮮好鮮甜同分量好足大大件之後主角到場熊本和牛 睇相就會知質素👍🏻👍🏻啲油花勁靚 大家想像下舊肉會係幾滑幾淋同埋啲油香😋😋講都流哂好水 由於Set C 係可以叫埋Set B嘅澳洲和牛所以都叫咗來試試 雖然油花冇咁多 不過都好嫩滑 肉味都會重 唔想食咁油 可以選擇澳洲和牛 同樣咁正 餐廳都非常細心 有張貼各食物種類燒烤時間 照住時間燒就唔會燒過濃仲有如果燒到悶悶地仲可以燒埋串燒 正正正除此之外都叫咗小小薄切澳牛 shabu shabu火鍋配料大致齊全 海鮮 丸類 蝦滑 烏冬 蔬菜咩都有都算多選擇 質素都幾好熟食方面 壽司都幾多款識 味道都唔錯 新鮮天婦羅都香脆可口 炸物即叫即炸熱辣辣冇得輸 一口牛舌 清酒煮蜆 辣酒煮花螺都有驚喜 樣樣都好食總括覺得呢個價錢可以食到咁多咁有質素嘅食物絕對係CP值高 食完
湯底就選擇壽喜燒同埋黑蒜豬骨
仲有如果燒到悶悶地仲可以燒埋串燒 正正正
除此之外都叫咗小小薄切澳牛 shabu shabu
熟食方面 壽司都幾多款識 味道都唔錯 新鮮
總括覺得呢個價錢可以食到咁多咁有質素嘅食物絕對係CP值高 食完真係一解我思鄉病🇯🇵下次大家思鄉可以來一試