呢个礼拜好忙,寻晚好早食饭,星期日早啲起身食早餐,顺便去铜锣湾,趁有消费券,补给一下啲香水化妆品🤭第一次黎ninetys,环境几正可能我早10:13黎,唔洗等位,冷气啱啱好,零舍加分先讲野食,coffee好味😋唔贵,不过就唔系好大杯,亦都冇得拣size !同埋我都系钟意用mug多啲,虽然呢只玻璃杯都唔辣手有choco or fruity blend,我当然拣咗choco,唔错唔错,好香!奶都好好,无好腻taro  mochi  muffin非常有惊喜而且价钱唔贵$35!简简单单,唔甜!非常啱早餐食好足料,唔洗悭住食,每一小啖都有芋头和mochi个外层系muffin咁,所以好烟韧本身以为份量好细,点知食落都啱啱好环境真系唔错,好干净冇油烟味,即使个厨房系open,咖啡味都冇好严重,证明抽气好好好加分!另外啲水入面有旧黑炭可以吸咗啲chlorine,无咗阵生水味very nice

第一次黎ninetys,环境几正
可能我早10:13黎,唔洗等位,冷气啱啱好,零舍加分

taro  mochi  muffin非常有惊喜
而且价钱唔贵$35!简简单单,唔甜!非常啱早餐食
好足料,唔洗悭住食,每一小啖都有芋头和mochi
个外层系muffin咁,所以好烟韧
本身以为份量好细,点知食落都啱啱好

好加分!
very nice

latte  choco  blend
taro  mochi  muffin
2023-07-16
$80 (早餐)
latte  choco  blend
taro  mochi  muffin