2020-11-10 180 浏览
上次喺元朗鸡地凤攸南街食嘢 已经见到B-mix门口嘅招牌 大大推广任食生蚝餐 趁仲有呢个优惠 赶紧去食先行楼梯上一楼 门口放咗大大将桌球枱提供客人玩乐 望入啲仲有一个又长又阔落嘅吧枱 陈列了多种不同款式的酒类再行入啲 发现原来地方系咁大 真系有点儿惊呀 最前方设有大大个舞台 星期日或假期会提供现场live band 可惜今日系平日冇live band 不过餐厅都有播音乐 气氛也很不错set dinner 美国黑牌安格斯肉眼$278分量真系大得惊人 完全可以同一班朋友开心share 先说说牛肉眼 又大块又厚 七成熟刚刚好 肉很嫩 有牛脂香味 咬落去啲肉汁多到滴出嚟薯条是粗身的款式 即叫即炸 外层酥脆内层松软 热辣辣好香口三小时$398 任食生蚝 套餐包括了餐汤,翡翠螺/冻虾及时令生蚝 而主菜则三选一 矶烧牛柳粒/岩盐烧厚切猪扒/香草烧春鸡 可另加128 可任饮红酒白酒限时三个钟 生啤每杯$38 我系好钟意食生蚝 而我朋友就完全冇兴趣 餐厅都好好 可以一个点生蚝餐 而另外一个就可以点西餐 这样大家都可以食到大家钟意食嘅嘢今晚生蚝品种是苏格兰和爱尔兰 餐厅先安排了各六只 建议由淡味食到浓味

set dinner 美国黑牌安格斯肉眼$278

薯条是粗身的款式 即叫即炸 外层酥脆内层松软 热辣辣好香口

今晚生蚝品种是苏格兰和爱尔兰 餐厅先安排了各六只 建议由淡味食到浓味 个人觉得生蚝质素超班 够新鲜又够大只肥美 仲有好重海水味添

摸著酒杯底 听著歌 吃著美食 和朋友聊著聊著 便度过了一个愉快的晚上

$398任食生蚝回本冇难度 我一个人都食咗两打半 真系任点任食 明码实价冇呃人