2020-12-02 933 浏览
🍴风流太子 HKD128(明太子烧帆立贝) 呢个唔叫真系对唔住自己 劲好食😭面层明太子烧完味道更出 有少少微辣感🥰而帆立贝系半生熟状态 鲜味十足之余仲好有实感 两者加埋个感觉味道好澎湃 食完仲想encore😻.-🍴极上夜光杯 HKD108(拖罗蓉三文鱼子海胆杯) 无论系拖罗蓉 三文鱼子定海胆 都系超新鲜😚尤其系个拖罗蓉打得好绵 无乜筋😋低层亦有落左饭素同豉油捞好嘅饭🙈但不足之处系啲饭太暖 令到佢嘅热力上升左去啲刺身到😶.-🍴初生牛犊 HKD128(生牛肉他他) 薄薄嘅生牛肉配少少洋葱 再加上个汁酸酸味味咁 牛肉独有嘅鲜味完全带出 虽然稍为有少少筋 但无阻佢嘅好味程度😋.-🍴表哥薯条 HKD88劲多薯条 劲多酱❗️薯条系扭纹状嘅 炸得非常好 唔会太淋亦都唔太㶶 酱汁方面其实就系茄汁加沙律酱加饭素🌝系咪好特别呢 又唔系 但又唔知点解会系咁食😹如果系饮酒 呢个真系好岩送酒食😏.-🍴炸金针菇一口安格斯牛 HKD108牛肉炸得好好 重牛味亦都非常淋身 基本上完全唔洗点用力咬 仲有少少肉汁🤭仲有个金菇真系惊喜 好鬼好食 脆卜卜又有少少金菇味咁😹重点系呢碟野唔觉得好油 炸得干身但又好似锁住左啲野食嘅汁

🍴风流太子 HKD128
🍴极上夜光杯 HKD108
🍴初生牛犊 HKD128
🍴表哥薯条 HKD88
🍴炸金针菇一口安格斯牛 HKD108
牛肉炸得好好 重牛味亦都非常淋身 基本上完全唔洗点用力咬 仲有少少肉汁🤭仲有个金菇真系惊喜 好鬼好食 脆卜卜又有少少金菇味咁😹重点系呢碟野唔觉得好油 炸得干身但又好似锁住左啲野食嘅汁咁🤤.
🍴Fuji Spring HKD115
酒精饮品❗️杯野🧜🏻‍♀️好中意 第一啖饮系好重柚子味 唔知真系以为饮紧柚子茶😹然后酒味先会慢慢渗出 但系唔会令你觉得唔舒服嫁 成件事系好温和地进行 柚子味系会一直起个口到🌝如果唔太中意饮酒但又想试下嘅朋友 呢个大力推荐❗️.
🌼成间野都用中国风装饰 真系当左自己系朕咁😹餐牌整得好有心思(见最后张相)🙈

味道觉醒指数: 4.2/5
抵食指数: 3.6/5
服务指数: 3.5/5.
  • 风流太子
  • Fuji  Spring