2021-06-07 318 浏览
自问自己唔算非常钟意食Burger🍔 唯独呢间汉堡店店,我会无限回头食-今日朋友话想食汉堡包,一定推介呢间莫属!不但食物高质又座位舒服,价钱亦相宜。-我地2大人1个小朋友,叫咗一个和牛汉堡包set+猪肋骨+迷你汉堡包比我仔食-个和牛汉堡系同朋友share黎食,之前自己食一个真系无可能食得哂,今次食一半刚刚好,建议同朋友食share会仲好,个胃仲可以食到其他野!呢款汉堡价钱系比其他汉堡贵小小,但确实啲牛系比一般的牛再高层次啲,非常juicy-个猪肋骨就普通啦,不过不失,始终呢间主打Burger,所以都无要求咁高了。-最后就黎小朋友的迷你Burger,迷你汉堡超可爱!我仔见到真系劲兴奋,配埋脆卜卜的薯条,真的爱不释手!食到饱饱!-最后埋单仲可以用海港城coupon,最多可以用5张,仲抵tim!
自问自己唔算非常钟意食Burger🍔
唯独呢间汉堡店店,我会无限回头食

今日朋友话想食汉堡包,一定推介呢间莫属!
不但食物高质又座位舒服,价钱亦相宜。

2021-05-30
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐优惠
优惠券