2021-10-04 60 浏览
住喺附近,成日经过,但一直冇食过~寻晚好懒唔想煮,就近近地去try try. 虽然店舖唔大,但侧边整左个立食位俾人食野,仲有个大黑板俾人留言,都几潮下😜✨皇牌鹅肝汉堡 - 劲劲劲厚,鹅肝有焦糖香,甜甜地,咬落好juicy, 连埋安格斯牛一齐食,口感一流~✨黄金汉堡 - 香浓嘅咸蛋黄酱又几夹wo, 块肉都好厚,真材实料😍✨炸金文毕芝士 - 第一次食呢款炸芝士,佢里面系比较软心,但又好浓郁芝士味😋✨炸墨鱼咀 - 原本想叫唐扬鱿鱼,但有新返墨鱼咀,感觉仲正,一咬爆汁,大大粒几有质感✨和风紫菜炸薯条 - 份量都几多,粗薯条几好食,但食完之后觉得有dd咸😂之后谂唔到食咩都可以encore下🤩

皇牌鹅肝汉堡

黄金汉堡