2019-05-17 178 浏览
同朋友想揾个静啲嘅地方食饭 就上左黎尼间个环境真系很不错👍🏼啲waiter都好nice要出去cashier买左先 跟住就会送餐过黎(只系收 现金 八达通 支付宝)🤦🏻‍♀️天气热梗系一人一杯冻饮🤤佢啲bubble tea都几多款式几特别😍作为bubble tea爱好者一见到menu就双眼发光 样样都想试😆🤣朋友嗌左杯芝芝苺苺🍓比想像中细杯 但味道不错 唔会药水味🙊仲有杯牛油果鲜奶🥑超级惊喜👍🏼好fresh 有果肉 估唔到牛油果同鲜奶系咁match😍我就嗌左杯布蕾黑糖珍珠鲜奶🍮佢面头果层系cream brulee 仲有烧过 脆脆的!不过饮完好饱😂有少少heavy之前就到野食🤤我地share黎食嗌左个 大虾龙虾汁意粉🍤啲意粉煮得岩岩好👍🏼啲虾真系几大粒 有5粒 啲汁唔算好creamy 味道正正常常 份量够👍🏼仲有嗌左 炸软壳蟹牛油果包🦀软壳蟹都几多 个包有少少烤过 再加埋啲牛油果酱 正🤤薯角热辣辣🤤份量都几多最后梗系要食甜品嗌左个 脏脏忌廉和风班戟一层系士多啤梨🍓 一层系好似toast面包(?) 最底系香蕉🍌啲班戟好有蛋味 仲系热热地 好好食👍🏼忌廉好creamy又唔会好甜👍🏼整体系好食啲🤤
同朋友想揾个静啲嘅地方食饭 就上左黎尼间

牛油果鲜奶

仲有杯牛油果鲜奶🥑

布蕾黑糖珍珠鲜奶

我就嗌左杯布蕾黑糖珍珠鲜奶🍮
佢面头果层系cream brulee 仲有烧过 脆脆的!
不过饮完好饱😂有少少heavy

之前就到野食🤤我地share黎食