餐厅: Flint
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: Flint
资讯:

2018-02-22 1096 浏览
生日大餐 =〉男朋友book左Flint Grill & Bar, 在JW 5 楼。服务员安排咗我哋去近窗边嘅位置。其实去得酒店食饭,就系贪佢静静地,可以倾下计,但佢哋将啲客全部安排去窗边嘅连枱,其他枱全部空,好明显系为方便佢哋做嘢。搞到我哋成日比隔离枱啲声盖过晒。好喇,点左半打生蚝,一份45 day beef 同一份猪。卖相唔错,蚝就无咩特别喇个牛嘅肉味好鲜好嫰,值得一试。因为待应有提到呢种牛容易overcooked, 所以我哋点了medium, 但因为旧牛本身厚,最后都唔算大淋,而猪嘅味道就相对普通,唔建议点。黎得JW,当然要试埋啲甜品~点咗Smoves Tart 同一个香蕉味嘅甜品(无影menu唔记得个名XD)甜品卖相好吸引,食落都好好味,果然酒店系品质保证~~不过XD一件很好笑嘅事发生了,男朋友订枱嘅时候讲明要喺甜品写Happy Birthday。但黎到咩都无,激死佢XD下次大家落单都系提一提好啲哈。
好喇,点左半打生蚝,一份45 day beef 同一份猪。

卖相唔错,蚝就无咩特别喇

甜品卖相好吸引,食落都好好味,果然酒店系品质保证~~

下次大家落单都系提一提好啲哈。
2017-12-05
庆祝纪念