餐厅: 帝樂 - 德國餐廳 (美利樓)
资讯:

2020-04-15 1886 浏览
📍Stanley📍..有个朋友生日, 夜晚黎左呢间几出名同多人推荐既德国餐厅, 其实赤柱好多餐厅简, d餐厅好多时下午都做semi buffet, 又可以食完放狗, 不过呢几年人流多左好多lu..📍脆皮烧猪手💰HKD240.00📌味道:8.5/10 分旧猪手好大旧😫佢d皮炸得岩岩好而且超香, 无浓咖 @@ 味道岩岩好, 好多肉汁唔会干, 好建议加黑胡椒粉落面, 同埋德国酸菜好开胃爽口, 落order时同d staff讲多酸菜佢会比多好多你🤩🤩🤩..📍肠仔拼盘💰HKD 295.00(大), HKD 180.00 (细)📌味道:8/10分好似我呢d肉食兽朋友岩哂😂😂😂佢有黎自德国唔同款同味道既肠仔, 每种都各有特式, 我就每一类都好中意, 肉味好浓, 差唔多好似ikea d 丸咁重肉味😂😂😂😂🥰👍🏻..📍环境:8/10分 ( 好有德国风味)📌要加1
📍Stanley📍
📍脆皮烧猪手
💰HKD240.00
📌味道:8.5/10 分
📍肠仔拼盘
📌味道:8/10分
📍环境:8/10分 ( 好有德国风味)
📌要加1