2023-02-05 17 浏览
之前见到啲post介绍过依间拉面店🍜 入面有好多be@rbrick摆设 所以比佢吸引左🫣 今次专程同朋友黎到食lunch🤭 消费完仲可以扭蛋添🤩🍀限定拉面 (鲷鱼汤拉面)见到系期间限定即刻好想试下🤣 今期嘅限定系鲷鱼白汤拉面 黎款鱼汤底非常浓郁 就咁当汤饮都好正😍 配料系采用和歌山鲷鱼 鱼味香浓软嫩🐟 钟意鱼嘅朋友一定要试下🥰🍀激辛拉面(赤郎君)辣味都几突出🌶️ 如果吾食得辣嘅朋友囝都系简其他啦🤫 卖相好靓 食材放得好分明😛 豚肉有嚼劲 而且好大块☺️🍀羽根饺子一份有4只饺子🥟 味道吾错几开胃 可以过下口瘾😗🍀温泉蛋冷豆腐一切开豆腐 即刻见到温泉蛋系入面🤣 好完整好吸引 再整开温泉蛋♨️ 蛋黄流埋出黎 好有层次感👍🏽🍀静冈蜜瓜梳打相对较甜 蜜瓜味够突出 岩晒我口味😚

🍀限定拉面 (鲷鱼汤拉面)
限定拉面 (鲷鱼汤拉面)

🍀激辛拉面(赤郎君)
激辛拉面(赤郎君)

🍀羽根饺子
一份有4只饺子🥟 味道吾错几开胃 可以过下口瘾😗

🍀温泉蛋冷豆腐

🍀静冈蜜瓜梳打
相对较甜 蜜瓜味够突出 岩晒我口味😚
静冈蜜瓜梳打
限定拉面 (鲷鱼汤拉面)
激辛拉面(赤郎君)
静冈蜜瓜梳打