上网见到介绍有日本熊本A5黑毛和牛二食放题,仲要可以任食150分钟,再要配四款刺身,价钱仲要好吸引,忍唔住去左! 🍴 A5熊本和牛二食 + 四款刺身 ($498/人) ⭐️⭐️⭐️⭐️💫 店员喺我哋一坐低就上咗四款刺身,包括甜虾带子三文鱼同埋生蚝,款款都好新鲜好肥美,绝对唔系普通放题质素,高质! 之后就到烧肉,有四款油脂分布劲靓嘅黑毛和牛,有牌仔介绍埋系咩部位!当中我哋最钟意嘅系A5日本黑毛和牛牛肩胛,真系一放入口就即刻溶化,系一定要encore!其余𠮶d都好重牛味,食得出系靓野🤤 另外套餐仲会有火锅放题,我哋拣咗胡椒猪肚鸡汤锅,d胡椒味超香,未食已经会闻到!火锅肉有仼添嘅A5黑毛和牛、牛舌心、豚肉,配埋汤底真系好满足!另外饮品同配料可以自己出去自由攞,虾、丸、蔬菜、炸鱼皮同面𠮶啲都有。最后甜品仲有Haagen-Dazs 雪糕,食完饱到行唔到! 真心劲推荐呢一间放题餐厅!性价比好高! 临走时仲比我哋发现原来星期一至四所有火锅放题系二人同行一人半价,呢个质素食到真系好抵!唯一缺点系唔近地铁站,喺旺角要大概行8-10分钟先到餐厅。 ‼️ 同埋如果想食呢个烧肉+火锅套餐记住要预早一日订位!我地隔离枱因

真心劲推荐呢一间放题餐厅!性价比好高!

‼️ 同埋如果想食呢个烧肉+火锅套餐记住要预早一日订位!我地隔离枱因为冇预订,想叫呢个套餐食都冇得叫😅

壹壹渔一
地址📍: 大角咀大角咀道88号旺角帝盛酒店2楼