2019-06-27 2004 浏览
今日下画同友人去咗食wildfire $99 (90分钟) all u can eat ..... 我地大约2:20pm到达,一入门口时已经问系唔系$99任食。一坐低就问饮汽水定啤酒 (因为呢个牌子嘅啤酒我麻麻地)所以我哋就两个都饮汽水。之后(第一round) 就一次过上小食(今日系炸鸡锤炸薯条)、pizza (今日系菠萝火腿pizza) 同埋 肉酱意粉⋯⋯⋯三様野都热辣辣出哂烟的。其实食物系中规中矩的,估唔到佢份量都颇多,所以基本上都唔可以refill太多次,因为意粉、pizza 都多淀粉质, 好容易已经会饱肚。而小食呢,佢每次只系上2只鸡锤 同埋好多薯条⋯⋯⋯我之前睇食评话要食晒埋啲薯条先可以refill.... 所以又系减低左‘食力’。我地2个人每样食物都refill 咗一次⋯⋯⋯已经好饱⋯⋯汽水饮咗3杯😈😈😈😈😈😈今晚晚餐都唔使食luService 一般、环境还好。现场都有过半数系食任食嘅。$99 +10% ⋯⋯⋯⋯ 饱就实够饱⋯⋯⋯⋯呢个价钱亦都系抵嘅⋯⋯⋯⋯不过因为佢只能够食指定嘅嘢⋯⋯⋯所以亦都好快饱咗⋯⋯好难话要做到超级抵食咁样。(咁又咁讲,基本上啲餐厅都已经计过数先俾

😈😈😈😈😈😈
今晚晚餐都唔使食lu

Service 一般、环境还好。现场都有过半数系食任食嘅。

$99 +10% ⋯⋯⋯⋯ 饱就实够饱⋯⋯⋯⋯呢个价钱亦都系抵嘅⋯⋯⋯⋯不过因为佢只能够食指定嘅嘢⋯⋯⋯所以亦都好快饱咗⋯⋯好难话要做到超级抵食咁样。(咁又咁讲,基本上啲餐厅都已经计过数先俾你all u can eat 嘅,你估真系有咁多大胃王咩)
2019-06-26
用餐时段