2019-06-25 963 浏览
响杂志见到Wilefire做$99任食,之前食过呢间啲Pizza都做得几好,谂住任食咁抵一定要去试试。一去到个侍应净系问系咪要$99任食同问我地要乜嘢饮,问佢哋攞menu又冇人理我地,搞咗一轮先至知原来任食只限一款8寸pizza(辣肉肠pizza),一款意粉(肉酱意粉),同一款小食(鸡翼薯条),仲以为每样最少有两三款可以拣。啲嘢食系ok,不过选择真系太少。门口系有写任食「指定食品」,不过「任食」呢两个字同杂志出稿嘅写法始终带有少少误导。讲下服务,班侍应礼貌就好一般,同见到附近枱有人一坐低order$99个任食,嘢食一样都未到另一个侍应就话要人last order,睇嚟D单都几混乱下。

2019-06-24