Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
呢到系我非常钟意食嘅一间韩式餐厅经常出现喺OpenRice热门排行榜无意中比我发现到全单有7折优惠之后可以再多啲嚟帮衬芝士蟹子蛋卷 $118呢个系我每次嚟到都一定会叫嘅蛋卷因为真系超级足料入面完全系爆馅嘅蟹子同埋芝士无论外貌同埋味道都接近满分喺其他地方真系好少食到咁足料嘅蛋卷黄金蒜香无骨炸鸡 $118餐牌上面话大约15件炸鸡但我数过绝对多过15件份量真系好大份唔使惊唔够食炸鸡每粒嘅大细都啱啱好放入口最重要系冇骨啖啖肉真系好正炸咗既蒜粒真系好香口好惹味而且炸鸡下面全部都系薯条🍟薯条再加埋炸鸡嘅酱汁非常好食真系邪恶度满分海洋之盘 $188入面有啤酒炸虾🍤炸鱼薯条🍟洋葱圈炸粉加咗啤酒所以食嘅时候会食到淡淡的啤酒味炸虾嘅肉亦都非常新鲜爽口之余完全唔会觉得粉炸鱼全部都大大嚿而且唔会炸到好干重点系全部都即叫即炸薯条同洋葱圈全部都食到卜卜声炸软壳蟹 $88呢个价钱七折左真系好抵食软壳蟹嘅份量好多炸浆用咗啤酒炸虾𠮶种做法同平时食开𠮶种有啲唔同不过呢个方法唔会令到啲软壳蟹好干反而食到入面好多肉鲜椰奶沙冰/香芋沙冰 $58沙冰嘅椰奶味同埋芋头味都好重甜度到适中唔会话甜到好难入口其实平时食炸鸡嘅话我一定会饮
呢到系我非常钟意食嘅一间韩式餐厅
经常出现喺OpenRice热门排行榜