平時行開黃埔,好難搵到一間好味同價錢合理既西餐廰.最近見到有一間新開餐廳,佢話soft opening,門口又幾有情調.好奇走入去試dinner.勁驚喜!!!!!😋侍應介紹餐廳主打homemade pasta 同rose latte . 個pasta 份量剛剛好!rose latte 都好好味,好靚,打卡一流 另外我再order 扒大蝦,野菌湯同Parma ham and melon . 個野菌湯好正,好creamy! parma ham 亦食到咸香味!個大蝦食得出係新鮮貨!最後我地叫多樣Amber's burger, 佢個漢堡扒係和牛架好juicy, 好正呀!最後我order 埋心太軟,好正, d 朱古力味好濃😍原來佢個雪糕用movenpick 架完美既一餐原來E道d廚師同老闆都係黎自5星洒店,唔怪得之質素同服務超班!價錢同食物都物有所值!平時閒閒地去酒店食實唔止呢個價!下次一定再黎.👍🏻👍🏻👍🏻
好奇走入去試dinner.
勁驚喜!!!!!😋

rose latte 都好好味,好靚,打卡一流
個野菌湯好正,好creamy!
parma ham 亦食到咸香味!
個大蝦食得出係新鮮貨!

好juicy, 好正呀!

完美既一餐

下次一定再黎.