2010-10-15
以前同家人黎過一次食娘惹菜, 今次帶朋友黎食, 4個女仔真係開心我地叫左: 巴東牛、荷葉飯、黃彊鴨胸、牛/雞串燒各半打、炒雜菜、釀豆腐、仲有佢RECOMMENT的唔辣的咖啡雞巴東牛; 好正。。。。好好食, D牛切得岩岩好大細, 唔會太大唔會太細, 而且好香好lum荷葉飯; 好細, 哈哈~岩岩好一人兩啖。不過d味就ok而且料多黃彊鴨胸: 鴨胸幾好食, 起碼唔會好硬, 不過感覺似西飯唔似娘惹, 如果同朋友食怕佢接受唔到indonesia野可以叫呢個, 因為安全牛/雞串燒各半打; 好味, 仲有唔同既sauce比我地,d肉幾有肉汁炒雜菜;幾清 good釀豆腐;有6件大大件, 真係好味仲有佢RECOMMENT的唔辣的咖啡雞: ok啦~我中意食辣既多d。不過幾香同埋可以就番我果d唔食得辣的朋友咁多野食都係263jar!好正好好味而且服務好好, 成日問你d野會唔會岩口味~!!不過大家要早d去拎位, 我地7時40係直入, 不過8時已經要等~
炒雜菜;幾清 good
釀豆腐;有6件大大件, 真係好味
咁多野食都係263jar!好正好好味
而且服務好好, 成日問你d野會唔會岩口味~!!