2017-10-22 397 浏览
离开旧公司半年,是日happy Friday, 约frd 子食饭啱晒。如果吾系frd 子详细讲点行,我谂我会好似行谜宫咁行几次都吾知揾吾揾到(夸张,其实可以问人😂)先系Agnes b 右边入,一路转左行到尾就会见到🧀🍟~够咸香,好快比我地KO, 尤其lunch 饮茶食吾饱嘅我 🙈鸡亦~够入味🍕~热辣辣又足料🍝~又系好足料,啲海鲜全部大大件;无为意系咩汁,不过好配个意粉,加埋香草,好好食😆仲有意大利饭同埋加$60沙律、餐包、是日餐汤(忌廉汤)无影相沙律~新鲜,配埋少少🧀同🍞粒,好健康餐🍞~软绵绵、暖暖的,面有芝麻;加少少牛油 👍👍👍汤~我无饮环境~舒服、阔落,同外面隔左一浸,好有私人空间;冇限时,吾洗狼吞虎咽好多吾同种类嘅🍺,下次一定要试下先

鸡亦~够入味

🍕~热辣辣又足料

沙律~新鲜,配埋少少🧀同🍞粒,好健康
餐🍞~软绵绵、暖暖的,面有芝麻;加少少牛油 👍👍👍
汤~我无饮

好多吾同种类嘅🍺,下次一定要试下先
2017-10-20
  • 餐包