2019-11-10 204 浏览
水准依旧!其实好耐以前食过,不过自从佢上左新假期,人气急升之後,人龙长到吓亲我,所以好耐无黎。隔左好一段时间,突然好怀念呢到既小笼包,於是今晚五六左右点就过左黎,心谂应该无人咁早食晚餐,果然真系无咩人,完全唔洗等位。我地叫左一份小笼包,同埋一碗猪排担担面。小笼包依旧咁juicy,D汁多到一只汤羹都装唔住,味道好好,皮薄馅靓。担担面亦都唔逊色,望落去好似好红好辣,但其实一D都唔辣,好香花生味,面质好有口感,我估应该系手打面,因为呢间野叫手拉面哈哈哈,猪排都炸得好香。不过价钱就勉强可以接受,见住佢一直加价,就黎拍得住商场既价钱,不过仲保持到食物既水准,就放过你啦!🤣