2017-06-20 473 浏览
唔知食咩好嘅情况之下,Greyhound通常都系最好选择!三个女仔叫咗三样野食,再另加三个甜品!每次来我都会叫呢个金边粉,一嚟炒得几香,二黎个份量对我来讲啱啱好,不过对比起一年前黎食,今次个份量好似少左咁,亦都有啲偏油。朋友叫左个香辣黑豚肉肠干葱辣姜沙律,最主要因为个名得意!哈哈!点知又出奇地好味㖞,个干葱辣姜汁好惹味,唔系好辣,啲肠吸收晒啲汁好入味!😋😋跟住就上呢个蟹肉饭,蟹肉够多,不过有少少壳碎,略嫌味道不够,有啲清淡。每次来greyhound我仲有一样野一定会点,就系呢个fresh coconut crepe cake! 以前都唔识叫,有次经同事介绍之后,食完一次就爱上左!入边啲椰子肉好足,劲有咬口,亦都唔会太甜或太腻,好有椰子𠮶种清香味。朋友叫咗呢个banana and nutella cheese cake,个人觉得有啲太甜。最后上埋呢个macademia tart, 劲多果仁啊!喜欢食果仁嘅朋友一定会喜欢!

泰式杂菌炒金边粉

香辣黑豚肉肠干葱辣姜沙津

啖啖鲜蟹肉炒饭

Fresh  coconut  crepe  cake

Banana  and  Nutella  Cheesecake

2017-06-01
用餐时段