2021-09-20 1008 浏览
服務五星質素一般定價狼死龜速上菜總體性價比低😮‍💨👎🏻🐮烤牛骨髓配香草牛油焗田螺配法包 第一次食,無比較無傷害!熱焫焫😝配香脆法包好好食!薯蓉好綿好滑,應該加咗唔少奶或忌廉。🐷芝士烤手撕豬肉墨西哥粟米脆片味道正常發揮,手撕豬有啲少同鞋。🦐特色烤雜錦大蝦拼盤配泰式酸辣汁 大大小小既蝦幾惹味,係可以手指都啜埋果種🤣肉質彈牙且結實,酸辣醬好泰式,好食係好味,不過要成$380好貴🙄覺得唔值🍚輕煎北海道帶子配牛肝菌意大利飯 帶子輕煎做得唔錯,的確鮮嫩!意大利飯偏港式做法,而且米飯比較綿,屋企人覺得太濕🤣反而我幾鍾意呢種口感,牛肝菌好香亦好creamy,唔開心share係搞唔掂🤣🐙海鮮熱盤差唔多要成四舊水😵‍💫😵‍💫勁勁勁唔抵之餘仲要質素麻麻,強烈唔推薦🍔迷你芝士漢堡枉我仲咁期待😮‍💨唔止個包好乾,成個burger都乾爭爭,又係唔好食🥲🥲🥲🍎法式蘋果撻配雲尼拿雪糕呢碟咁既野要過百😵‍💫撻係可以完全唔脆,林謝謝,非常失望
服務五星
質素一般
定價狼死
龜速上菜
總體性價比低😮‍💨👎🏻

🐮烤牛骨髓配香草牛油焗田螺配法包

🐷芝士烤手撕豬肉墨西哥粟米脆片
味道正常發揮,手撕豬有啲少同鞋。

🦐特色烤雜錦大蝦拼盤配泰式酸辣汁

🍚輕煎北海道帶子配牛肝菌意大利飯

🐙海鮮熱盤

🍔迷你芝士漢堡

🍎法式蘋果撻配雲尼拿雪糕
呢碟咁既野要過百😵‍💫撻係可以完全唔脆,林謝謝,非常失望