2004-02-16 90 浏览
呢度环境唔错;话晒都系酒店中菜厅,台与台之间唔算好迫,座得好舒服,service都唔错。呢度小菜唔平,闲闲地都成六七十蚊一款。依家做紧个四川菜推广,话请o左个四川名厨o黎。不过我地卒之都系拣o左$159/一位o既鱼翅燕窝自选套餐,自选鱼翅汤一款,一个头盘,一味小菜同燕窝甜品一款。汤我地拣o左青江鸡炖翅同鲍参翅肚羹;鸡炖翅少翅得可怜,几乎一条翅仔都睇唔到;鲍参翅肚羹就比较多翅,但睇唔到鲍鱼同鱼肚。头盘拣o左牛筋冻同口水鸡,味道就唔错;尤其系口水鸡,整得辣而不失鸡味,几正。小菜拣o左沙拉班块同无锡排骨煲,都几香口,份量也唔细。甜品系莲子百合燕窝露同燕窝炖奶,都有唔少燕窝,okay咁啦。埋单连白饭茶芥加一每人都要二百蚊多DD,其实主要都系食环境同service。呢个价钱以酒店中菜厅o黎讲都唔算好贵,所以都几适合一众喜欢食得舒服o既人;但若果要食得好味,呢度仲差D lor~