初七興記同肉季都未開,唯有試下唯一有開嘅廟街小廚。眼見依間野啲枱開哂成條街,開到去興記出面。夜晚10點,叫左2個煲仔飯同豉油王鵝腸,落左單半小時都冇野食,叫員工跟下,佢表示因為隔離另外2間冇開佢地做埋人地啲客,所以廚房應付唔黎。聽完真係無奈,1.老闆知道廚房做唔黎就唔好開多咁多枱,2.知道要客人等咁耐都完全冇提醒客人,客人追就話整緊,完全不負責任。😡😡😡等緊期間有一枱韓國人追單幾次,一位男員工就話幫佢取消。韓國人知道冇就話要點其他,落完再等左十幾分鐘都未有韓國人又提出取消,該男員工就同事講: 都話唔好幫佢落架啦,依家又取消,照收佢錢! 咁嘅服務態度真係世一。😥最後豉油王鵝腸40分鐘到黎(太餓冇影到),但係我食過最唔好食,豉油完全冇味,芽菜仲係生,鵝腸質感好鞋。2個煲仔飯超過1小時先黎,仲要完全唔好食,又係冇味嘅,其中我地叫北菇滑雞加臘腸要加10蚊,得半條。依間野真心差,千祈唔好幫襯!

依間野真心差,千祈唔好幫襯!

2023-01-28