餐厅: Theo Mistral by Theo Randall
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
ℝ𝕠𝕞𝕒𝕟𝕥𝕚𝕔 𝕕𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 ❤️.今次食呢间系海景嘉福酒店🏨入面嘅意大利餐厅🍴男朋友拣嘅,所以有惊喜😍头盘,除咗有好多不同款式面包🥯有巴玛火腿,水牛芝士,意式蕃茄香蒜包,火腿露笋卷,意式风干牛肉及猪颈肉,好好味😋 最喜欢💕 意式蕃茄香蒜包,好似一口mini pizza🍕 有脆有够香口😆wine pairing 配杯香槟🍾️,一件巴玛火煺,风干牛肉,一啖香槟😉唔会太salty👌🏼 𝔽𝕚𝕟𝕖 𝕕𝕚𝕟𝕟𝕚𝕟𝕘就系够细心,每食完一小碟都会秒速收碟,同不停加水下一道菜: 黑松露芝士蛋面🥰高级餐厅🍴就系会make sure 食物送到口中都够热,上到枱上,个碟都仲系热辣辣👏🏼味道方面拎满分💯竟然唔腻,黑松露有留喺舌头上,呢个味蕾配上白酒🍶系另一个享受❤️份量唔多,岩岩好主菜:烤美国顶级西冷牛扒配薯仔波菜有少小失望,因为好普通,5成熟,中间有红色血汁嘅,但肉质唔够嫩,感觉overcooked. 配杯红酒🍷送牛扒,味道不过不失,但个汁比较淡,如果有多啲调味例如加黑椒或落多啲香料,波菜有少许苦甜品:淡芝士蛋糕,柠檬挞,朱古力蛋糕,咖啡奶冻,全部都几好味😋 最钟意朱古力味🍫唔太甜但够浓味😻.间餐厅气氛好好,有
ℝ𝕠𝕞𝕒𝕟𝕥𝕚𝕔 𝕕𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 ❤️

最喜欢💕 意式蕃茄香蒜包,好似一口mini pizza🍕
就系够细心,每食完一小碟都会秒速收碟,同不停加水

主菜:烤美国顶级西冷牛扒配薯仔波菜

甜品
淡芝士蛋糕,柠檬挞,朱古力蛋糕,咖啡奶冻,全部都几好味😋
最钟意朱古力味🍫唔太甜但够浓味😻
间餐厅气氛好好,有浪漫嘅感觉,有打咭位,佢嘅灯光下影相📸️好睇🤣,有d设计感嘅风格 .
2020-06-20