2019-10-30 292 浏览
今晚同好姊妹食饭, 两个女仔尽诉心中情👭🏻, 所以就去左食我地平时最中意食嘅鸡煲啦🐔🥘🤣 上网见E间鸡煲未食过, 就去试下先😊 我地叫左半只走地鸡, 一个小食同一d超索汤系列嘅火锅配料😋😍🤗食d咁热气嘅野, 紧系要整番罐加多宝先😂古法麻辣鸡煲(小辣)🐔🥘, 味道唔咸, 小辣亦唔算辣🌶, 唔会话超级浓味果种, 个人觉得个味道岩岩好, 鸡肉几滑几入味😊椒盐九肚鱼🐟, 九肚鱼几大条, 炸得好香口, 食落口系超级热出哂烟, 味道唔错!食完半只鸡, 点可以就咁轻易放过个汤底呢😏, 超索汤系列隆重登场👏🏻👏🏻📢📢😋🤣😝😝 有请咁多位佳丽出场!🤣👏🏻👏🏻炸响铃就咁浸半秒已经好正, 加埋d汤汁真系不得了😋火腿午餐肉🐖海带美国特级肥肉🐂, 牛味几浓, 雪花唔系十分劲所以唔会太肥而且唔会有种好快腻嘅感觉😊杂菇🍄爽滑重庆粉, 的确几滑而且索哂d汤汁, 不过个粉比较幼身, 无薯粉咁有口感🤔

食d咁热气嘅野, 紧系要整番罐加多宝先😂

炸响铃就咁浸半秒已经好正, 加埋d汤汁真系不得了😋

火腿午餐肉🐖

海带