2019-11-09 2079 浏览
今日嚟咗太古城,一家人食飯,太古城的clubone.今晚訂咗枱食飯就同媽咪屋企人細佬妹誒同埋兄弟姊妹一齊食十個人。我哋都係屬於最早到嘅第1批6點6点鐘就到啦,滿成間酒,誒酒家都冇人。我哋訂咗10個人嘅枱咁就係中間嘅但係嗰個設計就麻麻地佢哋個臺呢就係係路嘅中間嚟嘅,咁如果老人家在路口側邊呢,就會冇咁方便啦?上菜位呢嗰個位置都係麻麻地嘅冚裝修就一般啦,就都屬於唔係好大嘅地方嘎啦。套餐就有嗯,8位用嘎啦亦都有啊,10位用嘎啦,亦都有誒12位用嘅啦哈今晚咁就最貴就係7800幾蚊嗰圍哈咁就八千零蚊度啦,我惗他嗯食嘅菜式都好,一般嘅都冇咩特別。嗯,有乳豬全體海蜇啦紅燒花膠雞絲翅啦,翡翠炒帶子啦,頭抽山哈弗哈啦,嗰發,瘟大沙班啊誒原隻鮑魚,吊燒雞uh咁夜瞓拋翡翠,售鋪包。